Είστε here:

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Διοργανωτές της Defence Exhibition Athens (DEFEA) 2021

26_jun_002_f

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) κ. Αναστάσιο Ροζολή, τον πρόεδρο της ROTA A.E. κ Γεώργιο Τσαούσογλου, και τον Διευθυντή Οργάνωσης της Έκθεσης DEFEA (Exhibition Manager) κ. Βασίλη Μπάρκα (ROTA A.E.).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στην επικείμενη αμυντική έκθεση DEFEA 2021 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Τρίτη 13 έως την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σπουδαιότητα διοργάνωσης τέτοιου υψηλού επιπέδου εκθέσεων αμυντικού υλικού, που αναδεικνύουν και προβάλλουν τις δυνατότητες της χώρας τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, καθόσον μέσω της DEFEA ανταλλάσσεται τεχνογνωσία και παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης για τις σύγχρονες εξελίξεις στον εν λόγω τομέα καθώς και προβολής του εκπαιδευτικού και επιχειρησιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.