Είστε here:

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΚΠΥ

SEKPY_LOGO

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY – Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΚΠΥ

 

–  Στις 8-2-2022 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες ΣΕΚΠΥ, από τις οποίες εκλέχτηκε το 9μελές Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα όπως παρακάτω:

 

 

1 Ροζολής Αναστάσιος Πρόεδρος

 

2 Χατζησταματίου Αναστάσιος Αντιπρόεδρος

 

3 Αττάρτ Ευαγγελία Γεν. Γραμματέας

 

4 Σφυρής Νικόλαος Ταμίας

 

5 Καρατζάβελος Δημήτριος Μέλος Δ.Σ.

 

6 Κοντογιάννης Νικόλαος Μέλος Δ.Σ.

 

7 Οργανόπουλος Γεώργιος Μέλος Δ.Σ.

 

8 Νοδάρος Δημήτριος Μέλος Δ.Σ.

 

9 Μπάρκας Βασίλειος Μέλος Δ.Σ.

 

 

 

Αναπληρωματικά  μέλη:

 

  1. Αλεξόπουλος Σπυρίδων

 

  1. Φρύδας Φάνης

 

  1. Κόκκινος Σωτήριος

 

Εξελεγκτική Επιτροπή:

  1.  Ξενοφώντας Νικολακόπουλος
  2. Κωνσταντίνος Λάζαρης
  3. Αθανάσιος Καλαφάτης

 

–  Ο ΣΕΚΠΥ, είναι Σύνδεσμος μη κερδοσκοπικός, ιδρύθηκε  το 1982 με 40 χρόνια  δυναμικής παρουσίας στον τομέα της άμυνας.

Έχει ως Μέλη του, περισσότερες από 160 Ελληνικές Επιχειρήσεις Άμυνας και Ασφάλειας, Κρατικές και Ιδιωτικές.

Οι Επιχειρήσεις αυτές,  διαθέτουν κατάλληλη υποδομή, εμπειρία και γνώσεις, για την κατασκευή αμυντικών προϊόντων αρίστης ποιότητας προηγμένης και σύγχρονης τεχνολογίας.

–  Σκοπός του,  είναι η υποστήριξη και η προαγωγή των συμφερόντων των Μελών του, η συνεργασία με ομοειδείς Συνδέσμους και Βιομηχανίες άλλων χωρών και η ανάπτυξη της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, ώστε να καλύπτει εγχώριες και διεθνείς ανάγκες και κυρίως να μειώσει το τεράστιο σε βάρος της Ελλάδος εμπορικό ισοζύγιο στα υλικά άμυνας κα ασφάλειας.

– Ο ΣΕΚΠΥ είναι σε διαρκή πορεία αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού, με αποτέλεσμα να αναγνωρίζεται ως Θεσμικός συνομιλητής από τους εμπλεκόμενους στον τομέα των εξοπλισμών, φορείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τους οποίους, έχει άριστη συνεργασία και οι απόψεις του είναι σεβαστές.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ Τάσος Ροζολής σε δήλωσή του μετά τη συγκρότηση  σε σώμα του νέου ΔΣ δήλωσε:

«Ο Σύνδεσμος και με το νέο ΔΣ θα συνεχίσει τις προσπάθειες με μοναδικό σκοπό την στήριξη της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας.

 Οι προκλήσεις το επόμενο διάστημα θα είναι μεγάλες για τις ελληνικές εταιρείες του κλάδου οι οποίες μετά από τα χρόνια της κρίσης είναι πλέον η στιγμή που θα πρέπει να περάσουν σε φάση ουσιαστικής ανάπτυξης.

 Με εξωστρέφεια και συνέργειες αλλά κυρίως με απαραίτητη συμβολή στην εξοπλιστική ενίσχυση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να γυρίσουν σελίδα στηρίζοντας ταυτόχρονα την Ελληνική οικονομία, με θέσεις εργασίας αλλά και αξιοποίηση επιστημονικού ανθρώπινου δυναμικού».

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Ροζολής