Περιγραφή εταιρείας

Η By Linear S.A. είναι ελληνική εταιρεία με έδρα τη Γλυφάδα στην Αθήνα που δραστηριοποιείται εντός και εκτός Ελλάδας, κυρίως σε τομείς τεχνολογίας αιχμής παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της.

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται αφορούν κυρίως στην κυβερνοασφάλεια και στην προστασία από κυβερνοεπιθέσεις μέσω της δημιουργίας κατάλληλων υποδομών κρατικών οργανισμών, οργανισμών κοινής ωφέλειας αλλά και ιδιωτικών επιχειρήσεων συμπεριλαμβανομένου και του τραπεζικού κλάδου, καθώς επίσης σε παροχή σύγχρονης και εξειδικευμένης ατομικής και ομαδικής εκπαίδευσης, αξιολόγησης, εκπαίδευσης εκπαιδευτών και προετοιμασίας σπουδαστών για απόκτηση παγκοσμίως αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων στην κυβερνοασφάλεια. Παράλληλα, δραστηριοποιείται σε παροχή υπηρεσιών και τεχνολογίας επικοινωνιών συμπεριλαμβανομένων και των δορυφορικών επικοινωνιών (Satelite Communications-SATCOM) έχοντας -μέσω των συνεργατών της – ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και εμπειρίας στην ανάλυση, την μηχανική και την αρχιτεκτονική των δορυφόρων παγκοσμίως. Οι λύσεις που παρέχονται  στον τομέα των διορυφορικών επικοινωνιών αφορούν -μεταξύ άλλων -και σε ποικιλία στρατηγικών και τακτικών, σταθερών και κινητών υπηρεσιών, σε δημιουργία συναφών με το θέμα εγκαταστάσεων, σε συντήρηση των εγκαταστάσεων, και στην κρυπροφράφηση/διασφάλιση των πληροφοριών. Επιπρόσθετα δραστηριοποιείται και στην παροχή απ’ αέρος χαρτογράφησης πυρκαγιών  μέσω εξειδικευμένου λογισμικού, επανδρωμένων και μη αεροσκαφών και κατάλληλων συστημάτων ανίχνευσης και καταγραφής πυρκαγιών.

Στο πλαίσιο αυτό η By Linear S.A. συνεργάζεται στενά και αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της εταιρείας By Light, μιας παγκοσμίου εμβέλειας, αποδεδειγμένης αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας εταιρείας σε παροχή υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας αιχμής, με έδρα τις Η.Π.Α, που συνεργάζεται και υποστηρίζει στενά κυβερνητικούς φορείς στις ΗΠΑ αλλά και όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων των Η.Π.Α. παγκοσμίω