Περιγραφή εταιρείας

Η CNC Ververakis ιδρύθηκε το 2020 από δύο φιλόδοξα άτομα με μεγάλη εμπειρία στη μηχανική κατεργασία CNC.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή εξαρτημάτων πολύ υψηλής ακρίβειας εώς και ± 0.004mm όλων των υλικών (τιτάνιο, αλουμίνιο, χάλυβες όλων των προδιαγραφών, χαλκό κ.α.) από prototyping εώς και μαζικές παραγωγές.

Εξοπλισμένη με καινούριας γενιάς μηχανήματα, μετρητικά και εργαλεία παρέχει υψηλή ποιότητα και υποστήριξη σε όλους τους πελάτες της, ανεξαρτήτως βεληνεκούς.

Αφοσιωμένη στη συνεχή βελτίωση, δεν σταματάει να αναπτύσσεται, επενδύοντας σε πρωτοποριακό εξοπλισμό, καθιστώντας τη σε ό,τι καλύτερο υπάρχει τεχνολογικά αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Με αποκορύφωμα το τελευταίο απόκτημα ενός 5-αξονικού HERMLE C400 εξοπλισμένο με ρομποτ της KUKA RS1 για 24ωρη μαζική παραγωγή με αυτόματη τροφοδότηση.

Μέσα σε μόλις 4 χρόνια έχει καταφέρει αλματώδη ανοδική πορεία και αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό, την προσοχή στην λεπτομέρεια και το πάθος για το αντικείμενό μας. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η συνεργασία μας με εταιρείες Κολοσσούς όπως Cern, Airbus, Bic κ.α. σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Η συνεχής αναζήτηση και εκπαίδευση σε καθετί καινούριο με στόχο την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό, τοποθετεί την CNC-VERVERAKIS στην αιχμή της τεχνολογίας από πλευράς εξοπλισμού και κατάρτισης.