Περιγραφή εταιρείας

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή μεταλλικών και μη μεταλλικών εξαρτημάτων ακριβείας χρησιμοποιώντας σύγχρονες μηχανές CNC όπως κεντρα κατεργασίας, μηχανές τόρνευσης, και μηχανές 5 αξόνων. Διαθέτουμε ξεχωριστό τμήμα ποιοτικού ελέγχου εξοπλισμένο με διάφορα πιστοποιημένα όργανα μέτρησης όπως μετρητική μηχανή CMM Mitutoyo BRT 9166, Mitutoyo Linear Height LH-600F, ελεγκτή τραχύτητας επιφάνειας, μικρόμετρα, σκληρόμετρο και πολλά άλλα. Ο χώρος ελέγχου ποιότητας μας έχει σταθερές κλιματικές συνθήκες 24/7 όσον αφορά τη θερμοκρασία και την υγρασία.

Δίνουμε προτεραιότητα στην έγκαιρη παράδοση των εξαρτημάτων και προσπαθούμε πάντα να  εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης. Οι πρώτες ύλες μας προέρχονται από ευρωπαϊκά εργοστάσια και συνοδεύονται από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Οι εξαγωγικές μας δραστηριότητες καλύπτουν σχεδόν όλη την Ευρώπη, αλλά οι κύριες αγορές μας είναι η Γερμανία και η Γαλλία.

Η εταιρεία μας διαθέτει και εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015 και το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001:2015. Στοχεύουμε σε μακροπρόθεσμες και σταθερές συνεργασίες που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη και την κερδοφορία και των δύο μερών. Επενδύουμε πάντα στον ποιοτικό έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι είναι ένα από τα πιο κρίσιμα μέρη της δουλειάς μας.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Ελλάδα – Θεσσαλονίκη και στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους 2.500 τετραγωνικών μέτρων. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1987.