Περιγραφή εταιρείας

Το χυτήριο ΕΓΝΑΤΙΑ αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου στην Ελλάδα με δραστηριοποίηση στην παραγωγή χυτοτεμαχίων, έχοντας εστιάσει στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας προϊόντων, σε επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό και σε συνεχή εκπαίδευση του εργατοτεχνικού και επιστημονικού προσωπικού στον τομέα των νέων τεχνολογιών, το χυτήριο ΕΓΝΑΤΙΑ πιστοποίησε τις διαδικασίες παραγωγής του κατά ISO 14001, ISO 18001 και ISO 9001 (TUV HELLAS) και έχει θέσει ως στόχο τον τίτλο της πιο αξιόπιστης μονάδας στο χώρο των χυτηρίων.

Επίσης, δραστηριοποιείται στην παραγωγή χυτοτεμαχίων από α) χυτοσίδηρο (φαιό, σφαιροειδή, λευκό κλπ), β) χυτοχάλυβα (πυρίμαχα, ανοξείδωτα, αντιτριβικά κλπ) και αλουμίνιο.

Με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, το χυτήριο ΕΓΝΑΤΙΑ διασφαλίζει προϊόντα και υπηρεσίες αξεπέραστης ποιότητας, με το σύγχρονο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου, που διαθέτει.

Απόδειξη της δυνατότητας ποικίλων προϊόντων και υπηρεσιών, αποτελεί το πελατολόγιο διαφόρων κλάδων για σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή και προδιαγραφές της απαιτητικής διεθνούς αγοράς.

MTU, Theon Sensors AEBE, ΜΕΤΚΑ ΑΕ (αμυντική βιομηχανία)

Military Housing

WABTEC, KOVIS, KNORR (φρένα τρένων)

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε., ΣΙΔΕΝΟΡ (μηχανολογικά εξαρτήματα)

ΤΙΤΑΝ, LAFAGE (εξαρτήματα σπαστήρων)

ANDRITZ, VOITH (υδροηλεκτρικά εξαρτήματα)

και πολλές άλλες…

 Οραματίζεται μία από κορυφαίες θέσεις στην αγορά του και μία επιχείρηση με σεβασμό στις ανθρώπινες σχέσεις και το περιβάλλον.