Περιγραφή εταιρείας

Η ΕΛΒΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο της εφαρμοσμένης ηλεκτρονικής.

Ιδρύθηκε το 2009 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και βασίζει τη λειτουργία της στον σχεδιασμό και την παραγωγή αξιόπιστων και καινοτόμων ηλεκτρονικών προϊόντων.

Με ένα πολυπρόσωπο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, έχει αναπτύξει προϊόντα, εφαρμογές και λύσεις σε ένα ευρύ πεδίο στο χώρο της βιομηχανίας, όπως είναι η βιομηχανία ψύχους, τα πετρελαιοειδή, οι μεταφορές, η ιατρική κ.α.

Ενδεικτικά προϊόντα και λύσεις της ΕΛΒΗΣ είναι :

  • Βιομηχανικά προϊόντα καταγραφής και ανιχνευτές (καταγραφικά θερμοκρασίας-υγρασίας, ανιχνευτές διαρροής φρέον, ανιχνευτές αμμωνίας)
  • Ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο σύστημα παρακολούθησης Εισροών-Εκροών σε πρατήρια υγρών καυσίμων (σχεδίαση υλικού και λογισμικού εξολοκλήρου από την ΕΛΒΗΣ. Λειτουργία σε πάνω από 800 πρατήρια καυσίμων στην Ελλάδα).
  • Σύστημα διαχείρισης καυσίμων σε ιδιωτικό στόλο οχημάτων (πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία ανεφοδιασμού των οχημάτων με δυνατότητα δημιουργίας πλήθους αναφορών και στατιστικών στοιχείων)
  • Φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων.
  • Μεγάλη γκάμα ΙοΤ αισθητήρων (θερμοκρασίας, υγρασίας, πίεσης, κατανάλωσης ρεύματος, ποιότητας αέρα, κ.α.) με πολλαπλές δυνατότητες διασύνδεσης (bluetooth, wifi, GSM/GPRS) και δυνατότητα λειτουργίας είτε με ρεύμα είτε με μπαταρίες, καθιστώντας αυτές αυτόνομες.
  • Εφαρμογή για κινητές συσκευές μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί και να παραμετροποιεί τις ΙοΤ συσκευές του.

Cloud πλατφόρμα. Σχεδιασμένη με τα υψηλότερα στάνταρ μεταφοράς και αποθήκευσης δεδομένων, μπορεί να φιλοξενήσει αισθητήρες και συσκευές τόσο της ΕΛΒΗΣ όσο και τρίτων κατασκευαστών.