Περιγραφή εταιρείας

Η D.J.FIDAS SA”είναι ο μεγαλύτερος και μακροβιότερος κατασκευαστής υποδημάτων στην Ελλάδα. Τα προϊόντα της Εταιρείας αναγνωρίζονται με την επωνυμία «Boxer». με πάνω από 550 κωδικούς προϊόντων .Έγινε γρήγορα μια εξαιρετική φήμη για συνδυασμό άνεσης, υψηλής ποιότητας και οικονομικής τιμής. Μετά από πολλά χρόνια παραγωγής, η Εταιρεία κατέχει ισχυρή θέση και παρουσία στην ελληνική αγορά, έχοντας εισαγάγει το όνομα «Boxer» ως συνώνυμο της άνεσης και της κομψότητας, και αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κλάδο.

Η παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας, η οποία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001: 2008, στεγάζεται στο εργοστάσιο 12.500 τ.μ με δυνατότητα παραγωγής 8.500 ζεύγη ημερησίως. Διατηρεί ένα εκτεταμένο δίκτυο λιανικής που ανταποκρίνεται πλήρως στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με πάνω από 420 σημεία λιανικής και δημιουργώντας θέσεις εργασίας για περισσότερους από 1.500 εργαζομένους στην Ελλάδα.

Η Εταιρεία διατηρεί μια τοποθεσία λιανικής πώλησης από όπου πουλά ορισμένα μοντέλα. Επίσης, παραμένει κοντά στους τελικούς πελάτες της μέσω της ιστοσελίδας της www.Boxer.gr και του e shop: boxer.gr.