Περιγραφή εταιρείας

Η Morphitech ιδρύθηκε το 2010 με την επωνυμία NTLaserDesigns, προκειμένου να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων και των κατεργασιών CNC. Κατά τη διάρκεια των ετών αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη πολλών μεγάλων βιομηχανιών σε διάφορους τομείς, που βρήκαν σε μας τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία που αναζητούσαν.

Στις αρχές του 2013 αρχίσαμε να παράγουμε ειδικά αφρώδη ένθετα για τον τομέα τις Αεροδιαστημικής και ειδικότερα για τις δύο μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα. Από τότε έχουμε παραγάξει πάνω από 5000 ειδικά αφρώδη ένθετα για αεροπορικές εταιρείες, στρατιωτικές εφαρμογές και πολλά ακόμη για άλλους τομείς, όπως ο ιατρικός κ.τ.λ.

Πιστεύουμε ότι η ειδική αφρώδης συσκευασία προσφέρει την ευελιξία και την ανθεκτικότητα για τα σύγχρονα προϊόντα και εξοπλισμούς, γι’ αυτό έχουμε επενδύσει και συνεχίζουμε να επενδύουμε σε ειδικό εξοπλισμό προσφέροντας μοναδικές λύσεις αφρώδους συσκευασίας για τους αφοσιωμένους πελάτες μας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις στις κατεργασίες CNC και στην ανάπτυξη προϊόντων για πολλές ελληνικές και ξένες εταιρείες