Περιγραφή εταιρείας

Με περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στις αγορές Κρίσιμων Επικοινωνιών και Τηλεπικοινωνιών, η Mortek προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών των Τηλεπικοινωνιακών Φορέων, της Άμυνας, των Κυβερνητικών Οργανισμών και των Οργανισμών Δημόσιας Ασφάλειας καθώς και των μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων στην περιοχή EMEA.

Από το 1968 έως το 1992, η Mortek σχεδίασε και κατασκεύασε Στρατιωτικό Ραδιοεπικοινωνιακό Εξοπλισμό σύμφωνα με τα πρότυπα MIL 810 για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, καθώς και Συστήματα Ραδιοτηλεόρασης, Ηλεκτροφόρα και πολλά άλλα Τηλεπικοινωνιακά Προϊόντα για την ευρύτερη αγορά ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων και τηλεπικοινωνιών.

Σήμερα η Mortek έχει αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο και έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, καθιστώντας τον στρατηγικό συνεργάτη αξιόπιστων παγκόσμιων προμηθευτών τηλεπικοινωνιακών λύσεων. Επί του παρόντος, η Mortek θεωρείται καθιερωμένος προμηθευτής ενός ευρέος φάσματος σύγχρονων λύσεων υποδομής δικτύου, εξοπλισμού ασύρματης και ενσύρματης επικοινωνίας, παρόχου λύσεων οπτικών ινών και ιδιωτικών δικτύων και επίσης προμηθευτή ενός ευρέος φάσματος επαγγελματικών και εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Η Mortek είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 και είναι μέλος της ΣΕΚΠΥ καθώς και όλων των μεγάλων εμπορικών επιμελητηρίων