Περιγραφή εταιρείας

Η Paramount ιδρύθηκε στη Νότια Αφρική το 1994. Σήμερα, είμαστε μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε πολλές χώρες, που πρωτοστατούμε στην παγκόσμια αμυντική και αεροδιαστημική καινοτομία, με περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους.

Η εταιρεία συνεργάζεται με κυβερνήσεις και βιομηχανικούς εταίρους σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζει τη σταθερότητα και τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη μέσω της εγχώριας εκβιομηχάνισης, της ανάπτυξης νέων τεχνολογιών, της μεταφοράς δεξιοτήτων και της δημιουργίας θέσεων εργασίας στις χώρες με τις οποίες συνεργάζεται.

Ενεργός σε τέσσερις ηπείρους και σαράντα χώρες, η Paramount Group είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους οργανισμούς στους τομείς αεροδιαστημικής και άμυνας στον κόσμο. Κλειδί για την επιτυχία του Ομίλου Paramount παγκοσμίως είναι η μακροχρόνια δέσμευσή του για την ανάπτυξη τοπικής ικανότητας παραγωγής και για την δημιουργία περιφερειακών κόμβων παροχής υπηρεσιών. Ως αποτέλεσμα, η Paramount Group γνωρίζει συνεχή ανάπτυξη, καταγράφοντας υψηλές επιδόσεις στους τομείς ανάπτυξης καινοτομίας για συστήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι δυνατότητές της περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και κατασκευή μερικών εκ των πλέον προηγμένων τεθωρακισμένων οχημάτων στον κόσμο, ενός πρωτοποριακού αεροσκάφους για αποστολές επιτήρησης, επιχειρήσεων εναντίον ασύμμετρων απειλών, συνδρομής στην αντιμετώπιση καταστροφών και στη συλλογή πληροφοριών, ναυτικών μέσων, προηγμένων μη Επανδρωμένων Εναέριων Μέσων κλπ.