Περιγραφή εταιρείας

Με ηγετική παρουσία στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα πάνω από έναν αιώνα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη είναι αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας μιας ευρύτατης γκάμας προϊόντων που περιλαμβάνει αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μηχανές θαλάσσης, επαγγελματικά οχήματα και μηχανήματα έργου (πολιτικού και στρατιωτικού τύπου) διεθνών κατασκευαστών παγκοσμίου φήμης.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ιδρύθηκε το 1922 και εξακολουθεί να διοικείται από την ιδρυτική οικογένεια. Είναι ένας δραστήριος οργανισμός και στόχος του είναι να συνεχίζει να υποστηρίζει τους ιδιώτες και τους εταιρικούς του πελάτες καθώς και εκείνους του Δημόσιου τομέα. Επί του παρόντος, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα όπου βρίσκονται οι κεντρικές του εγκαταστάσεις ενώ παράλληλα έχει φυσική παρουσία μέσω των θυγατρικών του εταιρειών στην Κύπρο, την Βουλγαρία και την Ρουμανία.

Διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της σχεδίασης, εξέλιξης και παραγωγής υπερκατασκευών οχημάτων, σαν διακεκριμένος παίκτης της βιομηχανίας επί αρκετές δεκαετίες. Με στόχο την κάλυψη του συνόλου των αναγκών του πελατολογίου, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στο κομμάτι του after sales όσον αφορά την φροντίδα των προϊόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.