Περιγραφή εταιρείας

Η SeaBright είναι μια καταξιωμένη και γνωστή εταιρεία, γνωστή για το σχεδιασμό και την κατασκευή υψηλής ποιότητας φωτιστικών ναυτιλίας και βιομηχανικών φωτιστικών καθώς και για την εμπορία ηλεκτρικών αναλωσίμων & προμηθειών για πλοία.

Η εταιρεία διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που αναπτύσσει προϊόντα και λύσεις ελεγμένες στην λειτουργία και την ανθεκτικότητα τους, σύμφωνα με όλα τα σχετικά ποιοτικά και περιβαλλοντικά πρότυπα, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες LED Τεχνολογίες.

Η SeaBright κατασκευάζει φωτιστικά για εξωτερικούς / εσωτερικούς χώρους, γκαράζ, μηχανοστάσια, σαλόνια, καμπίνες, WC κ.λπ. Τα προϊόντα κατασκευάζονται με στόχο να καλύψουν όλες τις τεχνολογικές απαιτήσεις των πελατών και παραδίδονται στον σωστό χρόνο σύμφωνα με τις οδηγίες τους.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί πιστοποιημένες πρώτες ύλες και τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 – 2008 και άλλα σχετικά πρότυπα.

Τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί όλα αυτά τα χρόνια και έχουν υιοθετηθεί και χρησιμοποιηθεί από μεγάλο αριθμό αξιόπιστων Εθνικών και Διεθνών εταιρειών.

Θεμελιώδεις αξίες της Seabright αποτελούν η καινοτομία, η ποιότητα και η υποστήριξη για την εξασφάλιση κορυφαίας ικανοποίησης πελατών.