Περιγραφή εταιρείας

Η Valpak είναι σημαντικός παραγωγός εξελιγμένων στρατιωτικών συστημάτων καμουφλάζ και ειδικών επιστρώσεων.
Η Valpak είναι επίσης ένας παγκόσμιος προμηθευτής προηγμένων στρατιωτικών ειδών που σχετίζονται με ειδικές επιστρώσεις βινυλίου, όπως τα τακτικά καταφύγια ταχείας ανάπτυξης, στρατιωτικά καλύμματα καμουφλάζ υπέρυθρης ακτινοβολίας και μονωμένες θερμικές μπότες.
Οι νέες γραμμές παραγωγής μας αφορούν την αναβάθμιση παλαιών διχτυών παραλλαγής σε πολυφασματικό παραλλαγής νέας γενιάς και την επίστρωση και το φινίρισμα βαλλιστικών κρανών.
Δεδομένου ότι κάθε έργο μπορεί να έχει διαφορετικούς στόχους, ξεκινάμε πάντοτε τη συνεργασία με τους πελάτες μας με διαβούλευση και ανάλυση των απαιτήσεων των προϊόντων και των εφαρμογών τους, προκειμένου να ανταποκριθούμε κατάλληλα σε διάφορα πλαίσια όπου μπορεί να απαιτείται ατομική προσέγγιση.
– “Tailor Made” λύσεις για συγκεκριμένες ανάγκες που σχετίζονται με θέματα γεωχωροταξίας, κόστους-αποτελεσματικότητας και ανταγωνισμού
– Διαχείριση έργου Συμβουλές που αναλύονται σε βοήθεια για τον προσδιορισμό των απαιτήσεων των χρηστών, βοήθεια στην προετοιμασία τεχνικών προδιαγραφών και αξιολόγηση προϊόντων, μελέτες σκοπιμότητας που σχετίζονται με τοπικούς πόρους για την κατασκευή, προγράμματα αντιστάθμισης ή μεταφορά τεχνολογίας
– Ανάπτυξη στρατηγικής επικάλυψης
– Βοήθεια στην αναβάθμιση του υπάρχοντος εξοπλισμού και παρακολούθηση για τα προϊόντα που πρόκειται να αγοραστούν
– Μαθήματα κατάρτισης σε προϊόντα, εφαρμογές, τεχνολογία
– Επιχειρησιακή τεχνογνωσία (επί τόπου)
Η Valpak από το 1989 έχει επενδύσει και έχει επιτύχει την ανάπτυξη και την απόκτηση διαφόρων προϊόντων και τεχνολογιών.