Περιγραφή εταιρείας

Η Adamant Composites αναπτύσσει λύσεις προηγμένης τεχνολογίας που εξυπηρετούν τις αγορές της Αεροδιαστημικής, της Άμυνας και της Ενέργειας. Εργαζόμαστε σε όλο τον κύκλο ανάπτυξης προϊόντων ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση και καλύπτοντας δραστηριότητες από προδιαγραφές, προσομοιώσεις, ανάπτυξη διεργασιών, μέχρι δοκιμές και παραγωγή. Η τεχνογνωσία μας έγκειται στο σχεδιασμό σύνθετων μηχανολογικών συστημάτων, στο σχεδιασμό και την κατασκευή σύνθετων υλικών και νανο-τροποποιημένων σύνθετων υλικών για εφαρμογές όπως δομικά στοιχεία για δορυφόρους και πυραύλους, μπαταρίες, δεξαμενές αποθήκευσης, δομές UAV, υποσυστήματα πτυσσόμενων κατασκευών, καθώς και στην ανάπτυξη ειδικού επίγειου εξοπλισμού υποστήριξης. Παράλληλα, πραγματοποιούμε Έρευνα & Ανάπτυξη σε νέα υλικά και διεργασίες που μας επιτρέπουν να προσδώσουμε νέα χαρακτηριστικά σε προϊόντα από ελαφρά σύνθετα υλικά που αποφέρουμε μετρήσιμα οφέλη.

Είμαστε μια ιδιωτική ΜμΕ. Με δραστηριότητες στα Προηγμένα Υλικά και τις Κατασκευές, το όραμά μας είναι να γίνουμε ένας Top-Tier προμηθευτής κατασκευών για βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας και να ενδυναμώνουμε τους πελάτες μας να αναπτύσσουν προϊόντα επόμενης γενιάς χρησιμοποιώντας τις καινοτόμες λύσεις μας με νέα υλικά.

Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια μας το 2022, είμαστε περήφανοι που έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς έργα για πολλούς θεσμικούς και βιομηχανικούς πελάτες, όπως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) και η Airbus, αλλά και για το ισχυρό δίκτυο συνεργατών μας.