Περιγραφή εταιρείας

H ANATEKO A.E. είναι εγχώρια κατασκευαστική και εμπορική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στις αγορές της ναυπηγικής βιομηχανίας, της ναυτιλίας, της υπεράκτιας βιομηχανίας ενέργειας και της ναυτικής άμυνας. Με συνεχή παρουσία  στην Ελλάδα  και στο εξωτερικό για περισσότερο από 40 χρόνια, έχει καταφέρει να αναπτύξει μία σειρά από  συνεργασίες στρατηγικού χαρακτήρα και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με ναυπηγεία, τεχνικές εταιρείες υπεράκτιων έργων, ναυτιλιακές εταιρείες και δημόσιες επιχειρήσεις.

Η ΑΝΑΤΕΚΟ είναι σε θέση να παρέχει στους συνεργάτες της συνδυασμένες υπηρεσίες Έργων στη βάση συμβολαίων EPC, αξιοποιώντας ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων πόρων όπως:

  • Ιδιόκτητη Βιομηχανική Εγκατάσταση με δυνατότητα προκατασκευής και διαχείρισης βαρέων και υπερμεγεθών κατασκευών και εξοπλισμού, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βαρύ ελασματουργείο, μηχανουργείο, συγκολλητήριο, σωληνουργείο, και σάλα συναρμολόγησης /δοκιμών.
  • Τμήμα Μελετών που αποτελείται από Ναυπηγούς και Μηχανολόγους Μηχανικούς με σημαντική εμπειρία στις νέες κατασκευές καθώς και σε refit projects.
  • Ελαφρύ Ελασματουργείο με CNC μηχανήματα κοπής με laser και διαμόρφωσης ελασμάτων χάλυβα, ανοξείδωτου χάλυβα και κραμάτων αλουμινίου, χώρο για μοντάζ και συγκόλληση προκατασκευών και βαφείο.
  • Ευρύ δίκτυο αξιολογημένων προμηθευτών και υπεργολάβων συμβεβλημένων με frame agreements που είναι σε θέση να ενισχύσει την παραγωγική δυναμικότητα.