Περιγραφή εταιρείας

Η εταιρεία μας «DOUBLEACTIONDEFENCEA.E» είναι μια Ελληνική εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή – συμπαραγωγή  και πώληση αντιβαλλιστικών προϊόντων και εξαρτήσεων μάχης  – όπως αλεξίσφαιρα γιλέκα, αντιβαλλιστικά κράνη, αλεξίσφαιρες πλάκες, ασπίδες, αντιβομβικές κουβέρτες, αλεξίσφαιρους χαρτοφύλακες καθώς και αλεξίσφαιρη προστασία για  Κ9.

Η DOUBLEACTION  αναπτύσσει και κατασκευάζει τα  προϊόντα της σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα, χρησιμοποιώντας υλικά τελευταίας τεχνολογίας προσαρμοσμένα στην εξέλιξη της εγκληματικότητας.

24 χρόνια η ομάδα της DOUBLEACTION  δραστηριοποιείται αποκλειστικά  στην αντιβαλλιστική προστασία και τον αμυντικό εξοπλισμό και είναι  από τους κύριους  κατασκευαστές-προμηθευτές  της Ελληνικής Αστυνομίας .

Κάτω από το εμπορικό μας σήμα DOUBLEACTION, διοχετεύονται τα προϊόντα μας στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά μέσω επιλεγμένων συνεργατών μας.

Επιπρόσθετα, οι αλεξίσφαιρες αντιβαλλιστικές μας λύσεις, εξάγονται ανά τον κόσμο μεταξύ άλλων: Ιορδανία,  Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (κύριος προμηθευτής του στρατού ), Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία, και έχουν αξιολογηθεί και εκτιμηθεί από πολλούς  κυβερνητικούς φορείς, θεωρώντας μας αξιόπιστο και καινοτόμο συνεργάτη.

Να σημειωθεί ότι η DOUBLEACTIONDEFENCE είναι πιστοποιημένη κατά ISO  διαχείρισης  ποιότητας (ISO 9001:2015), ISO  διαχείρισης   περιβαλλοντικού συστήματος (ISO 14001:2015), και πιστοποιημένη κατά NATO (G2496).