Περιγραφή εταιρείας

Η εταιρεία μας “ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΚΗ” – Α. ΛΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1982 και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, κατασκευή και εγκατάσταση σωληνουργικών δικτύων στη ναυτιλία και τη βιομηχανία. Λόγω της εμπειρίας και της τεχνικής κατάρτισης που διαθέτουμε έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Επιπρόσθετα η αποδοχή της εταιρείας μας στον τομέα δραστηριοτήτων μας, οφείλεται στην υψηλή ποιότητα εργασιών, στην τάχιστη και έγκαιρη παράδοση των έργων που αναλαμβάνουμε καθώς και στο γεγονός ότι είμαστε συνεχώς άμεσα διαθέσιμοι να ανταποκριθούμε στις τεχνικές απαιτήσεις ων πελατών μας.

Έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε σωληνουργικές εργασίες για οποιοδήποτε έργο ανεξάρτητα από το μέγεθος και από το πόσο απαιτητικό μπορεί να είναι, κάτι που μπορεί να εξασφαλιστεί από την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν τα στελέχη και οι τεχνίτες μας, από την άριστη τεχνογνωσία του προσωπικού μας και από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και της τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας.

Η εταιρεία μας προκειμένου να διασφαλίσει την ποιότητα των υπηρεσιών της και να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς είναι πιστοποιημένη από το 2002 με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015