Περιγραφή εταιρείας

Η ΜΕΒΑΚΟ, είναι μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και κατασκευαστική εταιρεία που ηγείται στον κλάδο της (εδρεύοντας στον Ασπρόπυργο Αττικής), εφαρμόζοντας τεχνολογία αιχμής στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών ακριβείας για πολιτική και στρατιωτική χρήση.

Όσον αφορά τις κατεργασίες φύλλων λαμαρίνας, είτε αφορούν ψυχρής / θερμής εξέλασης, είτε αλουμίνιο ή ανοξείδωτο, η εμπειρία της ΜΕΒΑΚΟ, μετρά ήδη 50 και πλέον χρόνια στον τομέα.

Το προσωπικό της (πάνω από 130 άτομα στο σύνολο), αποτελείται από άντρες και γυναίκες, μηχανικούς ή τεχνίτες υψηλά εκπαιδευμένους και ειδικευμένους στο πεδίο τους.

Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός για μεταλλικές κατασκευές και οι σύνθετες τεχνολογίες κατεργασίας, σε συνδυασμό με αυτοματοποιημένα μηχανήματα, που συνοδεύονται από το κατάλληλο λογισμικό, σε βιομηχανικούς στεγασμένους χώρους που ξεπερνούν τα 28.000 τετραγωνικά μέτρα, επιτρέπουν στην ΜΕΒΑΚΟ να κατασκευάζει και να παραδίδει στην ώρα τους κάθε τύπου και μεγέθους προϊόν, καλύπτοντας πάντα τις ποιοτικές απαιτήσεις του πελάτη, ανεξαρτήτως ποσότητας.

Οι ειδικές κατεργασίες (όπως συγκόλληση τήξης, συγκόλληση αντίστασης σημείου, βαφή, μη καταστροφικές έλεγχοι) ακολουθούν  στρατιωτικά πρότυπα και είναι εγκεκριμένα από μεγάλους οίκους του αμυντικού τομέα που εμπιστεύονται την ΜΕΒΑΚΟ ως εταίρο «μίας στάσης» σχετικά με τις ανάγκες τους για μηχανολογικά συγκροτήματα.

Η φιλοσοφία της ΜΕΒΑΚΟ βασίζεται στις συνεχείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες κατασκευής και μηχανημάτων, αλλά ακόμα περισσότερο στην ανέλιξη του ίδιου του προσωπικού της. Πελάτες ανά τον κόσμο, βασίζονται στην ΜΕΒΑΚΟ ώστε να παραχθούν υψηλής ποιότητας και μεγάλης ακρίβειας πολιτικά και στρατιωτικά προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.