Περιγραφή εταιρείας

Η εταιρεία Αφοί Ν. Αξακάλη & Σια O.E. «ΝΑΞ» ιδρύθηκε το 1957 στο Νέο Ικόνιο Περάματος και μέχρι σήμερα διαθέτει πάνω από 65 έτη εμπειρίας στην μηχανουργική τεχνολογία και από το 1997 συνεργαζόμαστε με διεθνής και εγχώριες αμυντικές βιομηχανίες.

Οι δυνατότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν κατεργασία εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας, διαφόρων υλικών, μέσω CNC εργαλειομηχανών έως 5 αξόνων (φρέζες/τόρνοι), καθώς και διαφόρων συμβατικών μηχανημάτων. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον ποιοτικό έλεγχο των τεμαχίων, επιθεωρώντας στο 100% κάθε παραγόμενο προϊόν, χρησιμοποιώντας μια τεράστια συλλογή οργάνων ποιοτικού ελέγχου καθώς και CMM.

Υπάρχει η δυνατότητα αντίστροφου σχεδιασμού εξαρτημάτων αλλά και ανάληψης ολοκληρωμένων μελετών, από τον σχεδιασμό, την έρευνα και ανάπτυξη μέχρι την κατασκευή και τον ποιοτικό έλεγχο μέσω CMM.

Επίσης είμαστε κατασκευαστές εύκαμπτων ελαστικών συνδέσμων μετάδοσης κίνησης (κόπλερ) και σχάρες (βιομηχανικά δάπεδα/περιφράξεις/σκάλες).

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στους 4 βασικούς πυλώνες της υψηλής ποιότητας, της συνέπειας, της σταθερότητας και της πολιτικής μηδενικών ελαττωματικών προϊόντων (“Zero Defect”). Τα παραπάνω επιτυγχάνονται μέσω συνεχών επενδύσεων σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και στην εκπαίδευση του προσωπικού, τα οποία σε συνδυασμό με την 20ετή συνεργασία με αμυντικές βιομηχανίες μας προσφέρουν μια πολύπλευρη τεχνογνωσία. Η τελευταία φανερώνεται και από τις παραπάνω από 50 εξωτερικές επιθεωρήσεις από  συνεργαζόμενες εταιρείες όπως η Dassault Aviation, DCNS Naval, Thales Airborne Systems, Intracom Defense, ΕΑΒ κ.λ.π..