Περιγραφή εταιρείας

Ο Όμιλος TNL είναι μια κορυφαία εταιρεία ναυτικών ηλεκτρονικών και τεχνογνωσίας SatCom, με γραφεία στον Πειραιά και τη Λεμεσό. Η TNL έχει εισαγάγει μια νέα προοπτική προσέγγισης της ναυτιλιακής και ναυτιλιακής αγοράς παρέχοντας προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη υψηλής ποιότητας με επαγγελματισμό, ακεραιότητα, πραγματική υποστήριξη πελατών και καινοτομία.
Η TNL αντιπροσωπεύει στην αγορά μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους κατασκευαστές ναυτικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού και παρόχους υπηρεσιών τόσο για τον εμπορικό όσο και για τον ναυτικό τομέα, καταρτίζοντας έναν εντυπωσιακά μακρύ κατάλογο επίσημα διανεμόμενων εμπορικών σημάτων.

– JRC – Alphatron Marine – Anschutz (πρώην Raytheon Anschutz)
– JRC LTE- – Hatteland Technologies
– Gabler Maschinenbau- – Cambridge Pixel-
– Kongsberg Digital – Teledyne & FLIR-
– Kongsberg Seatex – Unseenlabs
– Vingtor Stentofon – Zenitel Group – Wiseled-
– Jotron – Fulcrum Maritime
– AISH Technologies – Standard Horizon
– DSpnor – Lilley & Gillie
– Amphenol – Ocean Signal
– Highlander – Safebridge
– Simrad of Navico Group – Pole Star
– AMI Marine – Intellian

Οι δεόντως εκπαιδευμένοι και έμπειροι μηχανικοί μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να παρέχουν τεχνικές υπηρεσίες από άκρη σε άκρη για το πλοίο. Εγκαταστάσεις, συντήρηση, επισκευές και έρευνες είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

Ο όμιλος TNL έχει δεσμευτεί σε μια πολιτική ποιότητας που διασφαλίζει ότι τα διανεμόμενα προϊόντα και οι υπηρεσίες θα ανταποκρίνονται πάντοτε στις απαιτήσεις των πελατών, έχοντας πιστοποιηθεί από το Bureau Veritas σύμφωνα με το
ISO 9001:2015 πρότυπο ποιότητας. Η TNL διαθέτει επίσης πιστοποιητικά ISO σύμφωνα με τα ακόλουθα πρότυπα:

ISO 14001:2015 – Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης
ISO 27001:2013 – Σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας πληροφοριών

ISO 14001:2015 – Σύστημα διαχείρισης της επιχειρησιακής συνέχειας

Η TNL είναι επίσης πιστοποιημένη από την πλειονότητα των εταιρειών ταξινόμησης IACS για την παροχή επιθεωρήσεων GMDSS & VDR. Όλα τα πιστοποιητικά μπορείτε να τα βρείτε στον ιστότοπό μας https://www.tnlcom.gr/en/Quality-and-Certification.