Περιγραφή εταιρείας

Πλησιάζοντας σχεδόν 30 χρόνια λειτουργίας η Active βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες τεχνολογίας, έχοντας συνάψει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους πληροφορικής στον κόσμο. Εταιρίες όπως η Lenovo, Dell, HPE, IBM, Microsoft, Fortinet, Cisco, Huawei, Checkpoint, Kyocera, Ricoh και Epson έχουν εμπιστευτεί την Active, για την προώθηση και υποστήριξη των προϊόντων και των λύσεων τους. Συνδυάζοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένες υπηρεσίες, η Active αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Στην Active δεσμευόμαστε να προσφέρουμε λύσεις πληροφορικής υψηλών προδιαγραφών, που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις λειτουργούν, επιτρέποντάς τους να αντιμετωπίζουν προκλήσεις και να εκμεταλλεύονται ευκαιρίες με στρατηγικό τρόπο. Ο στόχος της Active είναι η παροχή καινοτόμων λύσεων τεχνολογίας και ψηφιακής εμπειρίας  που βελτιώνουν τις επιχειρηματικές διεργασίες και αυξάνουν την αποδοτικότητα.

Η αφοσιωμένη ομάδα των στελεχών μας, αξιοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, δραστηριοποιείται για να δημιουργήσει πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις που αντιμετωπίζουν προκλήσεις, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να προχωρούν με αυτοπεποίθηση στην ψηφιακή εποχή διασφαλίζοντας την επιτυχία και την ανάπτυξή τους.

Στην Active, πιστεύουμε στη δύναμη της τεχνολογίας και για αυτό το λόγο η φιλοσοφία μας βασίζεται στις ακόλουθες αρχές: Πελατοκεντρική προσέγγιση, καθώς βάζουμε τους πελάτες μας στο επίκεντρο. Η επιτυχία τους είναι η επιτυχία μας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, κατανοώντας τις μοναδικές ανάγκες τους. Καινοτομία και συνεχή εξέλιξη, καθώς ενστερνιζόμαστε την καινοτομία ως ακρογωνιαίο λίθο της εταιρείας μας, ενθαρρύνουμε μια κουλτούρα συνεχούς μάθησης, παραμένοντας ενημερωμένοι με τις τελευταίες τεχνολογίες και τάσεις του κλάδου.